MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
101 kérdés, amit a kutyája megkérdezne a dokitól, ha beszélni tudna

: 101 kérdés, amit a kutyája megkérdezne a dokitól, ha beszélni tudna

Kiadás:

h. n., 1994

Kiadó:

Magyar Világ Kiadó

Kategóriák:

Állattartás, állattenyésztés Állatorvoslás Kutya

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637815554

tartalom:

"Miért vonítok, amikor Beethovent hallgatok?" "Miért nyáladzom, valahányszor autóba ülök?" "Mondják, hogy alvás közben az arcom néha rángatózik s lábammal a levegőben kapálózok. Néha nyüszítek vagy vonítok is. Mi történik ilyenkor velem?" "Miért ások olyan sok gödröt az udvaron s azután miért hagyom, nem törődöm tovább velük?" "Kövér és unalmas személyiséggé válhatok-e az ivartalanítás következtében?" "Miért vagyok képtelen ellenállni annak, hogy például döglött hallal, rókapiszokkal és minden olyasmivel játsszam, amit az emberek visszataszítónak tartanak?" "Miért akarok mindenáron szexuális kapcsolatot teremteni mindennel, amit csak meglátok: a párnával, az emberi térdekkel, a macskával és úgy általában mindennel?" Íme, néhány kérdés a 101-ből, amire a kutya választ várna. De kit kérdezzen? Bruce Fogle birt állatorvos (az állati magatartások nemzetközi hírű kutatója, 10 bestseller szerzője) lebilincselően kedves gyakorlati tanácsai nélkülözhetetlenek a megértő, jó kapcsolathoz. Kutyának, gazdinak egyaránt.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!