A baromfihús iránt bel-és külföldön egyaránt fellendült nagyarányú kereslet az utóbbi években termelőszövetkezeteink és állami gazdaságaink figyelmét a pecsenyeáru-termelés felé irányította. Nagyüzemeinkben a baromfihús-termelés a pecsenyecsirke-, a kacsa- és pulykaneveléssel jelent egyet. E témát foglalja össze a magyar szakirodalomban először ez a könyv. A mű a baromfitenyésztésünkre pillanatnyilag jellemző átlagos körülmények között termelő üzemeknek kíván segítséget nyújtani. Helyes törekvése, hogy nem külföldi szakkönyvekben ismertetett módszerek összefoglalója, hanem a hazai, jelenlegi viszonyok között használható módszereket ismerteti.
MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
A pecsenyebaromfi
Szerző:
Homits Károly Kászonyi János Láng György Tóth-Baranyi István
Kiadás:
Budapest, 1963
Kiadó:
Kategóriák:
Állattartás, állattenyésztés Mezőgazdaság általában
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
218 p.
Kötésmód:
maroken