MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
Gazdaságos sertéstartás a ház körül

, : Gazdaságos sertéstartás a ház körül

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Állattartás, állattenyésztés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kertünk Házunk Otthonunk

Terjedelem:

224 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632304489

tartalom:

˝Két fiatal szerző - mindkettő gyakorló háztáji sertéstartó és egyben képzett szakember - foglalja össze e könyvben azokat az ismereteket, amelyeket az eredményes háztáji sertéstartáshoz feltétlenül szükségesnek tartanak. A legfontosabb elméleti tudnivalókat tárgyaló részben tájékoztatják olvasóikat a tenyészállatok kiválogatásának alapjául szolgáló értékmérő tulajdonságokról; a fajták részletes leírásából megtudhatják, hogy az egyes sertésfajtáktól mit várhatnak; a keresztezés és a hibridek előnyeinek és hátrányainak ismerete hozzásegíti a sertéstartókat a ˝fajtatiszta vagy keresztezett állomány?˝ kérdés eldöntéséhez. Részletes takarmányismereti rész könnyíti az etetendő takarmányok megválasztását, a takarmányadagok összeállítását. A sertéstartás gyakorlati tudnivalói c. részben a ˝mit és hogyan?˝ kérdésre adnak választ a szerzők...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!