A „Húsvizsgálat és húshigiéne” című könyv anyaga kettős. Egyrészt az állatorvosi húsvizsgálat módszertanát és a hús elbírálásának ismereteit tartalmazza, másrészt pedig azokat az ismereteket foglalja össze, amelyek a húsnak egészségügyi nézőpontból helyes kitermeléséhez, tartósításához és a forgalombahozatalhoz szükséges.
MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
Csiszár Vilmos: Húsvizsgálat és húshigiéne
Kiadás:
Budapest, 1964
Kiadó:
Kategóriák:
Állattartás, állattenyésztés Állatorvoslás Élelmiszeripar
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
421 p.
Kötésmód:
nyl
tartalom:
leírás:
4 egész oldalas, színes rajzzal és számos szöveg közti illusztrációval.
Több helyen tollal, színes tollal aláhúzogatva.