SPORT ÉS PASSZIÓ / Alpinizmus kategória termékei
Tündérszép tájakon

: Tündérszép tájakon

Kiadás:

Bukarest, 1962

Kiadó:

Ifjúsági Könyvkiadó

Kategóriák:

Alpinizmus Erdély Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

222 p., 14 tbl.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

˝A természetet meghódító, hatalmába kerítő ember szereti a természetet, lázasan érdeklődik titkai iránt s gyönyörködik szépségeiben. A természettel vívott harc egyik főrugója tehát a természetszeretet. Ezért nincs mit csodálkoznunk azon, hogy napról napra nő a természetjárók száma, s különösen ifjúságunk körében hódít a természetjárás. Ha csak sportnak tekintjük a szeges bakancsos, hátizsákos vándorlást, akkor a természetjárás a sportok királynője, mert testi és szellemi képességeinket egyaránt igénybe veszi, mert életkorától függetlenül mindenki erőnlétének megfelelően űzheti. Hazánk bűbájos, tündérszép tájain ezalkalommal a természetjárás jólismert, szakavatott agitátora: ifj. Xántus János doktor vezeti végig az olvasót. Tudatosít és vágyakat ébreszt minden sora.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!