TÖRTÉNELEM / Amerika története kategória termékei
Mexikó és Peru meghódítása

: Mexikó és Peru meghódítása

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerika története Dél-Amerika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

383 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Amerika felfedezése évszázadok óta kedvelt olvasmánya minden kornak. A mindenre elszánt spanyol hódítók célratörése, a függetlenségüket védő indiánok hősiessége vonzó és élvezetes olvasmány. E harcok két nagy fejezetét ismerteti e könyv Prescott tollából, aki a modern amerikanisztika egyik kialakítója. A kiváló tudós jogász és politikus akart lenni. Súlyos szembaja miatt azonban lemondott terveiről, s tudományos kutatással kezdett foglalkozni. A spanyolok amerikai hódító politikájával foglalkozott elsősorban, s munkálkodásának eredményeképpen jött létre az a két mű, melyekből e válogatás készült. Cortez és Montezuma harca Mexikóért, Pizarro és Atahualpa küzdelme Peruért eltérő felépítésű és műveltségű társadalmak könyörtelen harca volt egymással.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!