FÖLDRAJZ / Amerika kategória termékei
New York, New York

: New York, New York

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Magyar Helikon

Kategóriák:

Amerika Amerika története Fotózás, fotóalbum Képzőművészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

95 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Ez a könyv nem New Yorkról, a városról vagy New York államról szól. Azokat az embereket fényképeztem, akik között éltem 1968-ban, azokat a helyeket, amelyek valamiért érdekesek voltak az én számomra. A könyvben nincsenek képek nevezetes épületekről, gépiesített amerikai háztartásokról, bankhivatalnokokról, miliomosokról, elárusítólányokról, fényről, árnyékról és egy sereg más dologról. Sajnálom viszont, hogy nincs kép a néger rendőrről, aki őrségben állva egyszer csak felugrott a levegőbe, táncolt egy kicsit magának, aztán állt tovább vigyázzban; a pénzkereskedésről, ahol például két dollárért egy vadonatúj egydolláros kapható, vagy a Fillmore East megalakulásáról: néhány száz hippi végül is meggyőzte a mozitulajdonost, hogy erkölcsi kötelessége minden kedden ingyen átengedni a mozit egy kis muzsikálásra. [...]" (Lőrinczy György)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!