SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
A mindenes

: A mindenes

Kiadás:

h. n., 2002

Kiadó:

JLX Kiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

273 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633051762

tartalom:

"Bob Hampton annyira átlagos, hogy az ember észre sem venné az utcán. Pedig ő a közeljövő egyik leghíresebb festője, de ezt még ő sem tudja. Érzi, hogy gyorsan és jól dolgozik, de fogalma sincs arról, hogy mit fessen. Huszonnyolc évesen, miután befejezte a művészeti főiskolát, Párizsba utazik, hogy sikeressé váljon. Néhány nap azonban elég arra, hogy kiábránduljon a szürke és rideg városból. Hazatér tehát szülővárosába, Los Angelesbe, és ezermesterként kezd el dolgozni. Szerelni ugyan nem nagyon tud, de hamarosan rájön arra is, hogy fontosabb hivatása van, mint csöpögő csapok szerelése – megrendelői életének megjavítása az igazi feladat.
Ezen a nyáron Bob nem csupán mások – hol vidám, hol tragikus – életébe nyer bepillantást: megismeri az igazi fénykeet, felfedezi a valódi színeket, és ami a legfontosabb: az emberi kapcsolatokat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!