SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
A remény színe

: A remény színe

Fordító:

Kiadás:

h. n., 2002

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

426 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635477759

tartalom:

˝A Carter család átlagos középosztálybeli amerikai család: papa, mama, két gyerek. Anyagi biztonságban és látszólagos harmóniában éltek. A mama jól menő ügyvéd, a papa egyetemi tanár. Lányuk, Josie tizenhét éves, fiuk, Will kedves okos kiskamasz. Egy tengerparti faluban van a család háza, amelyet nyaralónak használnak. Ruth családja innen indult el: tengerészek és halászok voltak az ősei. Ennek ellenére Ruth-ban elemi félelem él a tenger iránt, rémálmainak visszatérő motívuma, hogy a tenger lehúzza, megöli. A valóságban azonban Josie fullad bele a tengerbe... Halála alapjaiban ingatja meg a látszólag harmonikus családi életet: Ruth még jobban beleveti magát a munkába, férje, aki eddig is ivott, ettől kezdve még inkább szétesik. Will, a kedves, jókedvű kamasz leukémiás lesz. Betegsége, szenvedése megváltoztatja Ruth-ot; úgy rendezi be az életét, hogy minél többet lehessen beteg gyermeke mellett. Will a féltő gondoskodás és az orvosok minden igyekezete ellenére meghal. A család életében kedvező fordulat áll be, amely újra összetartó, egymásért élő emberekké kovácsolja össze a két szülőt...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!