SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
A Szomorú Kávéház balladája. The Ballad of the Sad Café

: A Szomorú Kávéház balladája. The Ballad of the Sad Café

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés Angol nyelv

Nyelv:

Angol, Magyar

Sorozat:

Janus könyvek

Terjedelem:

191 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630711672

tartalom:

A szomorú kávéház balladája is tősgyökeres déli történet, egy átlagos, unalmas déli kisvárosban játszódik, ahol mindenki ismer mindenkit, s ahol soha semmi nem történik. Nincs is itt más, mint egy üzem, egy bolt meg néhány lakóház. De minden egyszerre megváltozik, amikor felbukkan a púpos Lymon kuzén, és felvillanyozza az életet. A szereplők mintha egy meséből léptek volna ki. A kávéház tulajdonosnője egy nagydarab, bikaerős amazon az óriások fajtájából, kuzénja gonosz törpe, aki ravasz trükkökkel egymásnak ugrasztja az embereket, és aztán kineveti őket. Az amazon egy napig férjnél volt, de kirúgta a sötét jellemű, züllött, bajkeverő, bűnözésre hajlamos varázslót, aki börtönbe is került. A szerelmi háromszög ezúttal így fest: Amelia beleszeret törpe kuzénjába, aki viszont különös, megmagyarázhatatlan vonzalmat mutat a börtönből hazatért kirúgott férj iránt. A férj a maga részéről szeretne visszakerülni felesége mellé, majd amikor látja, hogy ez reménytelen, felhasználja a púpost, hogy bosszút álljon. A bonyodalom Carson, Reeves és David Diamond Február lakbéli háromszögének irodalmi változata.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!