SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Jalna lakói

: Jalna lakói

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

210 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Mazo de la Roche francia származású kanadai írónő 1885-ben született. Félénk és érzékeny gyermek; Már tizennyolc éves korában megjelent néhány elbeszélése. Apja fiatalon elhalt és a család kénytelen a birtokot – a kis tóparti házikó kivételével – eladni. Ebben az erdei házikóban írta Mazo de la Roche a „Jalna lakói” című regényét is, amely a legnagyobb amerikai írók közé emeli. Az 1918-as borzalmas influenzajárvány elragadja édesanyját. Kis házát kénytelen eladni és a városba költözik, bár gyűlöli a telefont, a liftet, az áruházat és a városi élet többi velejáróját. Kitartását siker koszorúzza: megnyeri a „Jalna lakói” című regényével Amerika egyik legnagyobb irodalmi díját, a tízezer dolláros „Atlantic Prize”-t. Regénye rekordgyorsasággal hódítja meg a művelt világ olvasóközönségét; a legolvasottabb regények között szerepel a Jalna lakói. És méltán, mert Mazo de la Roche írásművészete olyan plasztikusan tudja megformálni alakjait, hogy kilépnek a papír síkjából, húst, vért nyernek és előttünk élnek sokáig felejthetetlenül.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!