SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Keserű lótusz

: Keserű lótusz

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1941

Kiadó:

Dante Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

400 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Az Árvíz Indiában című világhírű bestseller három főszereplője további sorsát kíséri végig a nem kevésbé híres mű, a Keserű Lótusz. A megkeseredett lelkű Tom Dantry visszavonul egy kis, egzotikus szigetre, próbálja elfelejteni egyetlen igaz szerelmét, próbál megfeledkezni a csalódásokról, a múltról. Ebben segítségére vannak az egyszerű, tiszta lelkű szigetlakók, és mindenekelőtt Maria, a bennszülött lány, aki odaadó szerelmével már-már felébreszti a férfiban a lelki megújhodás reményét. Ám a régi ellenségek, az angliai kereskedők és bankárok keze ide is elér, pénzzel, intrikával és erőszakkal kísérlik meg a sziget megszerzését. És közben újból találkozik a két régi szerelmes, Tom és Aliz, ami felkavarja a fájdalmakat, két, egymással is küzdő lelkiismeret feszül egymásnak..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!