SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Magányos vadász a szív

: Magányos vadász a szív

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Európa zsebkönyvek

Terjedelem:

349 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Az amerikai városban, valahol a déli államokban él egy süketnéma. Életének tragédiáját elmondani nem tudja senkinek; nem is sejtik a város lakói, a regény többi szereplői, de megfoghatatlanul vonzza őket a csöndes ember mélabúja, megértő jósága, amelyben valamilyen felsőbbrendű bölcsességet látnak. Mind neki tárja fel szívét, neki mondja el örömeit, gondjait. Voltaképpen így szövődnek össze a különböző sorsok szálai egységes történetté. Carson McCullersnek, a nagyszerű amerikai írónőnek ez az első regénye; huszonhárom éves korában írta, s a könyv 1940 óta számos kiadást élt meg. Alapmotívuma - amelyre a cím is utal - az ember magára hagyottsága a lélektelen amerikai életben. A süketnémán kívül senki sem törődik azzal, hogyan él Dr. Copeland, a néger orvos, Jake Blount, a részeges világmegváltó s a többi, egytől egyig különös szereplője ennek az elgondolkoztató, nem mindennapi könyvnek. Nehéz boldogulni ebben a világban, és Carson McCullers nem fest idealista képet róla, egyedül Mick, a bájos, tehetséges fiatal leány sorsában csillantja fel a tartalmasabb, emberibb élet reményét.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!