SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Sinclair Lewis világa

: Sinclair Lewis világa

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Életrajz

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Írók Világa

Terjedelem:

220 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630728354

tartalom:

A minnesotai kisvárosból, Sauk Centre-ből, értelmiségi családból származó Sinclair Lewis (1885-1951) az első író az Egyesült Államok történetében, aki Nobel-díjat kapott. Első átütő sikerű regénye, a Fő utca 1920-ban látott napvilágot, de jelentőségében a Babbitt, a Dodsworth és az Arrowsmith sem maradt el a Fő utca mögött. Regényeiben Lewis az amerikai polgárság kiterjedt és beérkezett középrétegét ábrázolta, a polgári civilizáció jellegzetes intézményei sűrűn összefonódó szövedékének irodalmi szociográfusa volt. Figurái a kisvárosok üzletembereinek és diplomásainak világából kerültek ki, nemritkán valamilyen állásfoglalásbeli szélsőséget képviselve. Aki meg akarja ismerni a huszadik századi Amerikát, nagyobb haszonnal forgathatja Lewis műveit, mint akár a történészek munkáját.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

400 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!