SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
A fehér majom

: A fehér majom

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés Nobel-díjas írók

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Külföldi regényírók

Terjedelem:

373 p.

Kötésmód:

félbőr

tartalom:

Galsworthy valóban korunk legnagyobb regényírója. Először is széles és elbűvölő. Dickensig kell visszamenni, hogy gazdag meseszövésének, bőséges emberismeretének és közvetlen előadásának párjára akadjunk. Sőt még Dickens is csak egész oeuvre-jében ér fel a Forsyte Saga emberi teljességével. Regényeiben az apró emóciók, amelyekről csak dialógus töredékekből veszünk tudomást, egyszercsak konfliktusokká nőnek meg, amelyek nem kevésbbé feszültek és dramatikusak, mert igen kultúrált, sőt rezervált formák között zajlanak le. Ezt a józan, anyagilag és erkölcsileg egyaránt szilárd társadalmat egyetlen indulat zavarja meg: a szerelem. Itt, ahol minden kimért és racionális, a szerelem az egyetlen irracionális indulat. A fehér majomban Galsworthy a könyvkiadó Mont Mihály szalonjában a legmodernebb művészetek és szabadságok levegőjét érzékelteti meg, igaz, némi íróniával, de mennyi izléssel és mennyi raffinériával.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!