SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Brown atya botránya

: Brown atya botránya

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

171 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A jámbor Brown atya a légynek sem árt, legfeljebb a bűnözőknek van okuk rettegni tőle - mégis botrányos híre támad? Mindebben egy túlbuzgó és ostoba újságíró a ludas, no meg az, hogy a rágalom villámsebesen fut szerte, ám a legmeggyőzőbb cáfolat is csak ólomlábakon kullog utána. Sebaj, akik ismerik az apró termetű, holdvilágképű papot az elmaradhatatlan esernyőjével - és igen sokan ismerik széles Angliában - azok úgyis tudják, hogy Istennek ez az igénytelen szolgája a legbonyolultabb bűnügyben is megtalálja a megoldást. És ebben nemcsak éles logikája segíti: sokkal inkább csalhatatlan emberismerete, amelyre hivatása folytán tett szert. Brown atya az első tökéletesen műkedvelő nyomozó a krimiirodalomban, időben megelőzte Miss Marple-t is, Agatha Chirstie kedves, kotnyeles vénkisasszonyát. A századelő neves angol írója, a szellemes és ragyogó stílusú Chesterton hívta életre.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!