SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Hollywoodi mesék

: Hollywoodi mesék

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Dráma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

305 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Húszéves volt az angol Christopher Hampton (1946-), amikor első darabjának premierjén meghajolhatott a lelkes közönség tapsainak engedelmeskedve, és napokkal később bezsebelhette magának az ígéretes jövőt jósoló kritika bókjait. Azóta sem okozott csalódást: sikeres drámaíró, akiben az aktualitás irányi érzékenység a professzionista színházi ember hatásismeretével, formaérzékével párosul. Legújabb világsikerű színművének főhőse pedig az az Ödön von Horváth, aki a darab cselekményének időpontjában a valóságban halott, de az írói bravúr jóvoltából mégis az ő kalauzolásával szemlélhetjük a német művészemigráció korántsem napfényes kaliforniai vergődését...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!