SPORT ÉS PASSZIÓ / Autó-motor kategória termékei
Gépkocsizók könyve

Gépkocsizók könyve

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1949

Kiadó:

Egyetemi Nyomda

Kategóriák:

Autó-motor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

339 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Mai életkörülményeink mellett a gépkocsi használata annyira elterjedt, hogy már nem tekinthető fényűzési cikknek és kifejezetten közszükségletté fejlődött. Ezzel az elterjedéssel együtt járt a javító-és karbantartó-iparok nagyméretű kiépülése is. Nem a véletlen játéka az, hogy a szakirodalomban is jelentős helyet foglalnak el a gépjárművekkel foglalkozó könyvek. A magyar szakirodalomnak számos kitűnő munkája öleli fel ezt a tárgykört, és azok közt az olvasóközönségnek minden rétege megtalálja a maga ízlésének megfelelő könyvet. Ilyen körülmények közt ennek az újabb szakkönyvnek a megjelenését az teszi indokolttá, hogy a szerzők olyan útmutató összeállítására törekedtek, amely a gépkocsizásnak és a vele összefüggő vonatkozásoknak tágabb területére szándékozik elvezetni az olvasót. Nem állíthatjuk, hogy a gépkocsizásnak minden részletét feldolgoztuk, de azon igyekeztünk, hogy az olvasó tulajdonában levő, vagy gondjaira bízott járműnek ne csak a szerkezetét ismerje, hanem teljesen tisztában legyen a működésével és ismerje meg az előforduló üzemzavarokat és azok okait is. A járművezetés ismertetése mellett foglalkozunk a karbantartás, tárolás és javítás kérdéseivel is, amik szorosan összefüggenek a gépkocsi mindennapos használatával. Részletes tájékoztatást adunk a közlekedéssel összefüggő hatósági intézkedésekről és tudnivalókról, valamint a vizsgálatokról. Végül úgy véltük, hogy szolgálatot teszünk az érdekelt közönségnek azzal, hogy a kocsivásárlásban és a kocsitartás költségeinek számításában is tanácsot nyújtunk. Ez a könyv tehát nem pusztán a vizsgára előkészítő segédeszköz, hanem tájékoztatást ad a kocsi használatának számos egyéb kérdésében is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!