SPORT ÉS PASSZIÓ / Autó-motor kategória termékei
Javítási kézikönyv WARTBURG 353 W típusú személygépkocsihoz

Javítási kézikönyv WARTBURG 353 W típusú személygépkocsihoz

Kiadás:

Leipzig, 1981

Kiadó:

VEB Automobilwerk Eisenach

Kategóriák:

Autó-motor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

223 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"Ezen javítási kézikönyvnek segítséget kell nyújtania a "Wartburg" szerződéses műhelyek számára, hogy elvégezhessék a legfontosabb javítási munkákat. Mindenekelőtt meg kell mutatnia, hogy milyen munkáknál elengedhetetlen célszerszámok használata és miként kell megtörténnie a javításnak, hogy gondos munka mellett mégis a legcsekélyebb munkaráfordítást érjük el. A karbahelyezési útmutatásban a javításokat technológiai főjavításként csoportosítottuk. Hogy elkerüljük a leírások szöveges ismétlését, a szövegen belül utalunk az egyes szakaszokra, ahol a témát egyszer már megtárgyaltuk. Hogy fontos tájékoztatások ne maradjanak figyelmen kívül, szükséges ezért a megfelelő útmutatások fellapozása a szövegben. Számos ábra és rajz egészíti ki a karbahelyezési útmutatásokat. Ezenkívül a kézikönyv segédeszközként szolgál a "Wartburg" szerződéses műhelyekben dolgozó szakmai utánpótlás kiképzésére."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!