ANTIK-VARIA / Bibliofilia kategória termékei
A bitón

: A bitón

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Hungarovox

Kategóriák:

Bibliofilia Dedikált könyv Magyar irodalom Vers

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

137 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638563818

tartalom:

"Meglehetősen különös pálya Csomai Zoltáné, a miskolci mérnökemberé, aki jó két évtizede ír: a hetvenes és a nyolcvanas évek fordulóján számos folyóiratban megjelentek tárcái, kisprózái, versei, részese lett a főváros irodalmi életének; majd elhallgatott, legalábbis a nyilvánosság előtt; a kilencvenes évek elejétől azonban újra alkotóereje teljében van - az utóbbi esztendők gazdag terméséből válogat a kötet, A bitón. Költészetének két leghangsúlyosabb motívuma, versszervező ereje az idő és a halál, azaz a folyamatosság és a folyamatosság megszakadása. A költő szemléli, érzékeli az idő múlását, miközben figyeli a világot, kik lakják, hogyan változik, milyenek a tárgyai, lényei. Mérnöki tudásához híven olyan költő ő, mint a térképrajzoló: kissé felülről ábrázolja a maga jól berendezett glóbuszát. " Könyvtári Intézet

leírás:

80. számú példány, a szerző dedikációjával.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!