TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A biomembránok szerkezete és működése III. kötet. Klinikai vonatkozások

A biomembránok szerkezete és működése III. kötet. Klinikai vonatkozások

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Biológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

331 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

A mai biológiai kutatásnak talán nincs is olyan területe, amely figyelmen kívül hagyhatná a biomembránoknak a sejtek egész működését koordináló, szabályozó szerepét. Ennek a háromkötetes kézikönyvnek az az alapszemlélete, hogy a membránok működése komplex, egymásra épülő morfológiai, kémiai-analitikai, biofizikai, biokémiai, immunológiai vizsgálatok eredményeinek összevetése alapján érthető csak meg a maga bonyolultságában. A bőséges összefoglaló jellegű irodalmi utalások elősegítik olyan részproblémákban való eligazodást is, amelyek terjedelmi okokból nem kerülhettek részletes kifejtésre. A munka kézikönyv jellegéből kifolyólag megfelelő tájékoztatást biztosít a membránkutatás szinte teljes keresztmetszetében újabban bekövetkezett haladásról elsősorban ez emlős sejteket körülvevő membránok szerkezetének és működésének összefüggéseiről, de megtalálható az intracelluláris membránok ismertetése, a növényi, illetve gombasejtek specialitásainak áttekintése is. A könyvet a sokrétű módszertani útmutatás mellett számos patológiás és terápiás vonatkozás ismertetése teszi még teljesebbé.

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!