TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A közegészségtan és járványtan alapjai

A közegészségtan és járványtan alapjai

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Orvostudomány Egészségügy Medicina Könyvkiadó könyvei

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

655 p.

Kötésmód:

nyl

ISBN:

9632404521

tartalom:

"Az emberi szervezet állandó kölcsönhatásban van a bioszférában vele kapcsolatba kerülő abiotikus és biotikus környezeti tényezőkkel. A korszerű és eredményes egészségvédelem nem nélkülözheti e kölcsönhatások szabályszerűségeinek ismeretét, E tankönyvben azokat a szabályszerűségeket, összefüggéseket találjuk célszerűen rendszerezve, amelyek kulcsot jelentenek az emberi szervezet biológiai követelményeihez igazodó optimális környezeti feltételek meghatározásához. Az egyes fejezetekben találjuk a különböző környezeti tényezők hatásmechanizmusára, valamint arra vonatkozó ismereteket, hogy milyen határok között mozoghatnak a szervezetre ható exogén tényezők, hogy a szervezet egészséges maradjon, mit tehetünk, hogy a szervezet adaptációs készsége növekedjék, illetve megvédhessük az extrém hatásoktól. A könyv fontos ismereteket foglal össze az egészségvédelem bármely területére felkészülő szakember számára, illetve hasznos lehet a környezetvédelem kérdéseivel foglalkozó egyéb szakemberek felkészítésében is."

Állapot:

közepes

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!