"A 10 fejezetből álló kézirat gerincét a takarmányfehérjék komplex minősítésére alkalmas módszerek részletes leírása képezi. A vizsgálatok többségét a rutinvizsgálatokra felszerelt laboratóriumok is elvégezhetik, kisebb részük a kutatóknak és a jövőnek szól. Igen jól használhatók az ezt megelőző, a takarmányfehérjék emésztésfiziológiájával, a vizsgáló módszerek elvi kérdéseivel, a takarmányfehérjék károsodásának eredetével foglalkozó fejezetek, és a módszerek leírását követő, a fehérjetakarmányok gazdaságossági szempontból való megítélést tárgyaló részek."
TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A takarmányfehérjék minősítése
Szerző:
Hegedűs Mihály Kralovánszky U. Pál Mátrai Tibor
Kiadás:
Budapest, 1981
Kiadó:
Kategóriák:
Biológia Állattartás, állattenyésztés Mezőgazdaság általában
Nyelv:
Magyar
Sorozat:
A takarmányozás elmélete és gyakorlata
Terjedelem:
348 p.
Kötésmód:
karton
ISBN:
9632310497