"Az egyszerű cím hirtelenében el sem árulja, milyen nagyfontosságú kérdés első teljes és a legapróbb részletekig hatoló feldolgozását nyújtja ez a könyv. A szerző nagy népszerűségű előadássorozatokban ismételten megvilágította a modern idők kétségtelenül legérdekesebb és talán legfontosabb kérdését. Könyve még nagyobb közönséghez szól, a művelt magyarságon keresztül, a táplálkozás kémiai folyamatának elemzésével s tüzetes magyarázatával a helyes és természetes táplálkozás feltételeit állítja össze országunk egész népe számára."
TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Tangl Harald: A táplálkozás
Kiadás:
Budapest,
Kiadó:
Királyi Magyar Természettudományi Társulat
Kategóriák:
Biológia Életmód Szakácskönyv, gasztronómia Egészségügy
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
299 p.
Kötésmód:
egészvászon