˝Az élelmiszer-analitikával foglalkozó két kötetesre tervezett vállalkozás első kötete: Az élelmiszer-analitika elméleti alapjai című mű, amely 1986-ban jelent meg, az élelmiszer-minőség meghatározásának általános kérdéseire adott választ. A második kötet, amely már az ebben közölt ismeretanyagra épül, termékcsoportonként ismerteti a speciális vizsgálatokat, a szabványelőírásoknak megfelelő szinten. Az Alkalmazott élelmiszer-analitika egyes fejezetei tehát a következő élelmiszer-ipari termékek vizsgálásával foglalkoznak: gabonafélék, húsok, tej és tejtermékek, gyümölcsök, zöldségek, konzervek, édesipari termékek, szeszes italok, élelmiszer-ipari csomagolóanyagok.˝
MEZŐGAZDASÁG / Élelmiszeripar kategória termékei
Alkalmazott élelmiszer-analitika II. kötet
Szerkesztő:
Kiadás:
Budapest, 1987
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
526 p.
Kötésmód:
egészvászon
ISBN:
9632324005