TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Az élők világa

: Az élők világa

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Budapesti Székesfővárosi Irodalmi és Művészeti Intézet

Kategóriák:

Biológia Zoológia Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

75 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Szülők és pedagógusok legidőszerűbb gondjai közé tartozik, hogy a természet világát miképpen ismertessék meg az ifjúsággal. Természettudományos közműveltségünk ugyanis igen alacsony, az elmúlt esztendőkben az iskolában sem fektettek kellő súlyt a természet és főleg az élet tudományának megismerésére. Az iskolán kívül pedig úgyszólván a szakemberek magánügye volt a természet. Holott jól tudjuk és egyre jobban tudjuk, hogy természettudományos műveltség nélkül nincs műveltség és nincs helyes világszemlélet. A természetet már ifjúkorban kell megismerni. Persze nem volna helyes elvont elmélkedést adni a fiatalkorú olvasó kezébe. A. Gowans Whyte könyve azonban bravúrosan megoldja a problémát: érdekesen, szórakoztatóan, csaknem mesélve, komoly tudományt ad."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!