TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Csigák és kagylók

: Csigák és kagylók

Kiadás:

h. n., 2001

Kiadó:

Elektra Kiadóház

Kategóriák:

Biológia Zoológia Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kis Természetkalauz

Terjedelem:

64 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963923577X

tartalom:

Ha meglátunk egy csigát vagy kagylót, nem tudunk úgy elmenni mellette, hogy ne csodáljuk meg. A puhatestűek több évmillió alatt, különböző fejlődési vonalakon alakultak ki. Ez a könyv a puhatestűek öt osztályából mutat be példákat, és segít a világon előforduló sok ezer héjas közül a legismertebbek meghatározásában. A színes képek mellett megadjuk a magyar nevet, a tudományos nevet, az elterjedést és a héjak színének, alakjának általános leírását. A sorozatban megjelenő könyvek áttekinthető felépítésű, nagyszerűen illusztrált kalauzok, amelyek segítenek megérteni a természet csodáit. Rengeteg hasznos információt kapunk arról, hogyan induljunk felfedező útra, hol és hogyan tájékozódjunk a bennünket körülvevő világban. A legtöbb könyv végén pontszámgyűjtő játék is található.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!