"Korunkban egyre nagyobb érdeklődés kíséri az egészséges táplálkozást és a napjainkban újdonságnak számító, természetes élelmiszerek megjelenését. Egyre többen keresik a vitaminokban, ásványi sókban gazdag, kímélő módon előállított, magas tápértékű élelmiszereket, amelyek természetes tápanyagtartalmukat megőrizték." "A csíráztatás és a magvak csíráinak fogyasztása az írott történelem előtti időkbe nyúlik vissza. A nagy civilizációk bölcsei évezredeken át esküdtek egészségmegtartó és gyógyító hatására. Napjainkban újra reneszánszát éli a régmúlt idők szokásainak felelevenítése, a rég elfeledett, értékes, empirikus ismeretek felkutatása. Ilyen ismeretekben gyökerezik a csíráztatás tudománya, amivel e füzet segítségével szeretnénk megismertetni az olvasót, a kísérletező embert."
TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Ránky Edit: Csírazöldség a natúrkonyhában
Illusztrátor:
Kiadás:
Budapest, 1986
Kiadó:
Kategóriák:
Biológia Szakácskönyv, gasztronómia Kertészet Természetgyógyászat Növénytermesztés
Nyelv:
Magyar
Sorozat:
Terjedelem:
48 p.
Kötésmód:
fűzött
ISBN:
9632322827