Az élelmiszer-gazdaság fejlődése, az állati élelmiszerek termelési, feldolgozási és forgalmi renszerében bekövetkezett koncentráció az élelmiszer-higiénia számára megnövekedett és sok tekintetben új feladatokat hozott. Az e területen dolgozó állatorvosok klasszikus élelmiszer-higiéniai feladatai változatlanok: az ember egészségét veszélyeztető mikrobás fertőzések és mérgezések elhárítása. Mindezek mellett az élelmiszer-higiéniai tevékenységnek ma már szerves része a jó minőségű termékek előállításának szorgalmazása és közvetlen elősegítése.
ORVOSI / Állatorvoslás kategória termékei
Katona Ferenc, Pusztai Sándor: Élelmiszer-higiéniai vizsgálatok állatorvosi laboratóriumokban
Kiadás:
Budapest, 1975
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
214 p.
Kötésmód:
nyl
ISBN:
9632302109