TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Genetika és dialektika

: Genetika és dialektika

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Genetika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Stúdium Könyvek

Terjedelem:

427 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Kevés tudomány fejlődött olyan rohamosan az elmúlt évtizedekben, és váltott ki olyan heves vitákat a tudományos körökben, mint a genetika,
A szerző arra a feladatra vállalkozott, hogy gondosan, minden részletében, szinte dokumentumról dokumentumra nyomon kövesse azt a vitát, amely a Szovjetunióban majd két évtizeden át folyt Liszenko és hívei és a genetika klasszikus képviselői között. Közben önkritikusan, saját régi álláspontját is újraértékelve a konkrét tényanyagon bemutatja azt, hogy hova vezet a tények önkényes „szelektálása”, a tudományos kutatás vitathatatlan tényeinek semmibevétele, másrészt azt, hogy hogyan alkalmazhatók a dialektika törvényei általában a biológiai és különösen a genetikai kutatásban
Frolov műve nagy alapossággal megírt magas színvonalú ismeretterjesztő mű, amelynek a biológusokon kívül más tudományok művelői számára is van mondanivalója, és gazdag forrásanyaga útbaigazítást nyújt azoknak, akik a kérdést részletesebben kívánják tanulmányozni." 

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!