TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Mindentudó Gergely bácsi első könyve

: Mindentudó Gergely bácsi első könyve

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Dante Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Zoológia Technikatörténet Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

95 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"A hernyó. Tudom, hogy utáljátok a hernyót. Én se szeretem. Senki se szereti, csak az énekes madarak. Az énekes madarak is csak úgy szeretik, hogy megeszik. No köszönöm, hogy engem úgy szeressen valaki, mint az énekes madarak a hernyót! - De hát miért utálatos a hernyó? - Azért, mert olyan puha a teste, hogy ha megfogják, szétfreccsen. Meg azért is, mert nem is merjük a lelkét, csak azt látjuk, hogy az egész élete folytonos kártevés: megeszi a virágainkat, káposztánkat, almánkat, cseresznyénket, megeszi még a bimbókorban. Pedig a hernyó csakúgy Isten teremtése, mint mi vagyunk. Ő, a nyomorult féreg, nem tehet arról, hogy hernyónak született. A nap melege kikölti az iczurka-piczurka kis tojásból, s ő egyszer csak ott találja magát tömérdek apró kis testvérével egy zöld levélen, ami neki enni valója is, meg háza is egyúttal. Képzeljétek el, hogy ti, mikor először nyitjátok fel a szemeteket, egy akkora túrós lepényen találnátok magatokat, mint az iskola udvara, vagy egy akkora cseresnyében,, mint a templom. Bezzeg megörülnétek a jó állapotnak, s ti is csak hozzáfognátok a hajlékotok falogatásához. [...]"

leírás:

A gerince hiányzik.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!