A szerző "[...] elvitathatatlan érdeme, hogy sikeresen határozta meg az arányokat: mire kíváncsiak elsősorban a borászok, mi és mennyi érdeki a kutatókat, oktatókat, milyen szakmai segítségre van szükségük a kisüzemi, háztáji termelőknek. Ismeretanyagát hat kérdésre válaszolva mondja el. -Mi határozza meg a homoki borok minőségét? -Milyen legyen homokon a korszerű borászati üzem? -Hányféle technológiát lehet használni? -Hogyan kell kezelni és tárolni a homoki borokat? -Hogyan palackozhatóak? -Milyen legyen a borkészítés és borkezelés a háztáji gazdaságokban?"
MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Kádár Gyula: Homoki bor készítése és kezelése
Kiadás:
Budapest, 1971
Kiadó:
Kategóriák:
Borászat-szőlészet Növénytermesztés Mezőgazdaság általában
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
192 p.
Kötésmód:
papír