A könyv részletesen tárgyalja a szőlészet és a borászat azon ismereteit, amelyek nélkül jövedelmezően gazdálkodni ma már nem lehet. Melyek ezek? A különböző trágyázási módszerek, a trágyaként felhasználható anyagok, a legújabb művelési módok, a szőlőfajták ismerete és kiválasztása, a telepítés tudnivalói, a még nem termő és a termő szőlő munkái ( hajtásválogatás, kötözés, csonkázás stb.), a metszés ideje és módja, a növényvédelem, a gépesítési lehetőségek, a borkészítés, a borkezelés, a palackozás és a bortárolás.
MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Bognár Károly, Mercz Árpád: Szőlőművelés, borkészítés
Kiadás:
Budapest, 1995
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Sorozat:
Terjedelem:
232 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9632861949