TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Gyógynövények

: Gyógynövények

Kiadás:

h. n., 2007

Kiadó:

Aquila Könyvkiadó

Kategóriák:

Botanika Természetgyógyászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

127 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789636796723

tartalom:

"Talán sosem volt még annyira fontos számunkra a természet adta gyógymódok használata mint ebben az "E betűs világban" - réteken, sziklahasadékokban, patakpartokon találhatjuk meg földünk ajándékait, a gyógynövényeket, melyek segítségével felülkerekedhetünk a ránk törő nyavalyákon. Könyvünkben 100 gyógynövényt mutatunk be részletesen. Mindent megtudhatunk róluk: hogy néznek ki, hol találhatunk rájuk, hogyan gyűjthetjük és használhatjuk fel, milyen betegség esetén alkalmazzuk. A gyönyörű, színes fotók, rajzok mellett számtalan praktika, magyarázat, beszerzési lehetőség és érdekesség teszi hasznossá, gyakorlatiassá a könyvet. Bátran éljünk a természetes gyógyítás lehetőségével, melyek fontosak a testi és lelki egészségünk megőrzéséhez."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
Hasonló termékek:
Annales Historico-Naturales Musei Nationalis Hungarici. Magyar Nemzeti Múzeum Természettudományi Múzeum Évkönyve. Tomus LIV. 1962.
Annales Historico-Naturales Musei...
1 500 Ft 1 050 Ft
Annales Historico-Naturales Musei Nationalis Hungarici. Országos Természettudományi Múzeum évkönyve. Tomus I. 1949-1950.
Annales Historico-Naturales Musei...
1 500 Ft 1 050 Ft
Annalen des Naturhistorischen Museums in Wien 50. Band. 1939
Annalen des Naturhistorischen...
2 400 Ft 1 680 Ft
Annales Historico-Naturales Musei Nationalis Hungarici. Magyar Nemzeti Múzeum Természettudományi Múzeum évkönyve Tomus LIII. 1961.
Annales Historico-Naturales Musei...
1 500 Ft 1 050 Ft
Annales Historico-Naturales Musei Nationalis Hungarici. Magyar Nemzeti Múzeum Természettudományi Múzeum évkönyve Tomus LII. 1960.
Annales Historico-Naturales Musei...
1 500 Ft 1 050 Ft
Annales Historico-Naturales Musei Nationalis Hungarici. Magyar Nemzeti Múzeum Természettudományi Múzeum évkönyve Tomus LI. 1959.
Annales Historico-Naturales Musei...
1 500 Ft 1 050 Ft
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!