FÖLDRAJZ / Budapest kategória termékei
Le a Halászbástyával!

, : Le a Halászbástyával!

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

GABO Kiadó

Kategóriák:

Budapest Fotózás, fotóalbum Utazás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

109 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963952641x

tartalom:

"Hiába látta már a Lánchidat és a Halászbástyát nappal, alkonyatban, madártávlatból és űrfotón, semmit sem tud Budapestről. Halászbástyák minden nagyvárosban vannak, körülöttük élettel és varázslatos fényekkel, távolabb pedig kevésbé varázsos lakótelepekkel. Valójában azok a felületek a lényegesek, ahol a lakók talpukkal, esetleg egyéb testrészükkel az aszfalthoz érnek. Az a négy és fél légköbméter, amelyben az emberek hatnak egymásra. Az ablakból is látható sztorikból áll össze a város. A könyv fotói és novellái ebben a földhözragadt közegben mozognak. Nem egymást magyarázzák, mint sztárbölcsészek egy éjszakai tévéműsorban. Tévézés helyett inkább az utcát járják, rutinosan átlépve a kutyaszarokat. Találkoznak egy vasajtó mögötti, titkos szórakozóhelyen, kávét isznak, és döbbenten nézik a kiürült utcákat. Később egyikük felderít egy régi, felforgató házibulit, a másik pedig rábukkan a város remetéjére. Zajlik az élet, miközben a Halászbástya csak egy értelmetlen épület az egész felett. Lakni nem lehet benne, és ablakaiból sem a város látszik, hanem egy képeslap. "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!