VALLÁS / Buddhizmus és keleti vallások kategória termékei
A sivatag démonjai. Buddhista tanmesék és történetek

A sivatag démonjai. Buddhista tanmesék és történetek

Kiadás:

Kistarcsa, 2010

Kiadó:

STB Könyvek Könyvkiadó Kft.

Kategóriák:

Buddhizmus és keleti vallások Adoma, aforizma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

187 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789632590806

tartalom:

"Éjjelente sokszor álmodunk. Álmainkban olykor koldusok, máskor királyok vagyunk, egyik álmunkban fogolyként, elesettként, veszélyektől, fenyegetve szenvedünk, másikban a szerencse gyermekeként örvendezünk. Mégis mindig mi vagyunk, ugyanaz az "én", aki álomról álomra más-más alakot ölt. Ébren visszaemlékezhetünk álmainkra. Ám ha benne vagyunk, nem tudjuk, hogy már azelőtt is álmodtunk. És ha a pillanatnyi, evilági létünk is álom? S ez az oka annak, hogy amíg egy ilyen élet-álomban vagyunk, nem emlékszünk előbbi élet-álmainkra, nem emlékszünk életfolyamaink számtalan korábbi létformáira? Az értelmileg és erkölcsileg tökéletes ember, a Buddha nem álmodik többé. Ő megvilágosodott, ülve egy fügefa alatt, s attól fogva ő az Ébrenlevő, ő az, aki visszaemlékszik korábbi születéseire. Emlékszik, és kísérletet tesz arra, hogy saját életeinek történeteivel felnyissa a még álmodók szemét az örök igazságokra."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!