VALLÁS / Buddhizmus és keleti vallások kategória termékei
Őrizd a yint, öleld át a yangot

Őrizd a yint, öleld át a yangot

Fordító:

Kiadás:

h. n., 2007

Kiadó:

Arany Hegy Alapítvány

Kategóriák:

Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

178 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789638731616

tartalom:

"A gyűjteménybe választott szövegek elsősorban taoista gyakorlatokkal, meditációval, légzésszabályozással, a Mikrokozmikus és Makrokozmikus keringetéssel és a szexuális (páros) alkímiával foglalkoznak. Az Értekezés a Rejtélyes Nyílásról (Xuanweilun) című írás szerzője Lu Xixing (1520-1606); a Tanulmány a Tao Üregéről (Daojiaotan) és a Titkos tanítások a Három Kerékről (Sanjubizhi) pedig Li Xiyue (1806-1856) előadásaiból származnak, melyeket tanítványai állítottak össze. A meditáció, a légzésszabályozás, a Mikrokozmikus és Makrokozmikus keringetés és a szexuális jóga mind a taoista belső alkímia gyakorlataihoz tartoznak. A belső alkímia az egészség, a hosszú élet és a halhatatlanság felé vezető út, amely átalakítja a test és Tudat energetikai rendszerét. Ma négy iskoláját ismerik el a taoista belső alkímiának: az Északi, a Déli, a Keleti és a Nyugati Iskolát. Neveik földrajzi helyüket jelölik."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!