SZÉPIRODALOM / Cseh irodalom kategória termékei
Életem ártatlan örömei

: Életem ártatlan örömei

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Cseh irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Vidám Könyvek

Terjedelem:

353 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Mit tenne ön, ha békés rőzsegyűjtés közben hirtelen szembe találná magát egy nőstény oroszlánnal? Bizonyára elfutna. Természetesen ezt teszi hősünk is, Nat Jessel utahi kereskedelmi ügynök. Ám mindazt, ami ezután következik, már kevésbé természetes, s akárkivel nem is eshetne meg, mert ahhoz legalább olyan szerény, jámbor és jólelkű, de azért a saját árnyékától meg nem ijedő, s még sok jó tulajdonsággal bíró embernek kell lenni, mint ő. Alighanem elég, ha csak annyit árulunk el, hogy barátságot köt az oroszlánnal, s attól fogva együtt bonyolítják le üzleti útjaikat egy ócska Ford autóval, ugyanis nem nehéz elképzelni, mennyi bonyodalommal járhat egy ilyen "üzlettárs". Az író nagy érdeme, hogy a hihetetlennek látszó kalandok hosszú sorát - éppúgy, mint e kalandokban felvonuló vadnyugati figurák seregét - szelíd, de eleven humorával teljesen hitelt érdemlőn jeleníti meg, s olvasója egyre derűsebb lélekkel, s egyre szívesebben autózik a két furcsa útitárssal Utah, Arizona és Nevada vadregényes, még ma is romantikus s az író által nagyszerűen megelevenített tájain, várva az újabb "vérfagyasztó", derűs, mulatságos, izgalmas vagy éppen elgondolkodtató és tanulságos kalandjukat, míg csak hősünk, kerülőkkel bár, de révbe nem ér a szerelem másféle, ám nem kevésbé veszélyes kalandokat rejtő útjain is.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!