TERMÉSZETTUDOMÁNY / Csillagászat kategória termékei
A világegyetem születése

: A világegyetem születése

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1994

Kiadó:

Kulturtrade Kiadó

Kategóriák:

Csillagászat

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Világ - Egyetem

Terjedelem:

161 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639069132

tartalom:

"Hogyan, miért és mikor vette kezdetét a Világegyetem története? Milyen nagy a Világegyetem? Milyen alakú? Miből van?" - Ezekkel a kérdésekkel kezdi remek könyvét John D. Barrow, a University of Sussex professzora, korunk egyik legkiválóbb kozmológusa. Ám feladatának nehézségével is tisztában van, hiszen korunk legizgalmasabb tudományos problémáit egyáltalán nem könnyű közérthető nyelven megfogalmazni. A kevesek egyike ő, akinek sikerült elegáns könnyedséggel bemutatni a bonyolult fizikai folyamatokat, amelyek lejátszódhattak a Világegyetem születésekor, a Nagy Bumm első három percében. Arra is keresi a választ, hogy van-e tudományos bizonyíték az akkor lezajlott folyamatokra, megingathatják-e eddigi hitünket az újabb felfedezések, igazolták-e az elméleti spekulációkat a COBE űrszonda 1992-es megfigyelései?

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!