ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Asztrológiai körséta

: Asztrológiai körséta

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Sindbad Kiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Asztrológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

235 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638606274

tartalom:

˝Az idők kezdetétől az örökkévalóságon át, mint egy űrhajó utazik a Föld a mindenségben. A teremtés és a világegyetem elektromágneses hullámai ringatják, viszik előre útján. Az asztrológusok évezredek óta ezeknek a hullámoknak a rezdüléseit és hatásait figyelik és magyarázzák. Egyetlen vallás, tudomány, vagy ideológia sem dicsekedhet olyan nagy múlttal, mint éppen az asztrológia. Egyiküknek sem volt módja annyi tapasztalatot, tudást felhalmozni, mint éppen ennek a tannak. Sétánkon érdekes világot ismerünk meg. Lesz amire rácsodálkozhatunk, mint egy monumentális épületre, lesz amihez lehajolunk és megcsodálhatjuk mint egy útszéli kis virágot. A kalandozás közben megismerhetjük hogyan indult el és jutott idáig az asztrológia. A századvégi eseményeket hogyan olvasta a csillagokból az asztrológus. És hogyan rajzolta meg néhány közéleti személy portréját a horoszkóp alapján.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!