ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Beszélő húrok

: Beszélő húrok

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

286 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Fél évszázados tündöklő művészi pályafutás emlékeit írta meg ebben a könyvben a világ egyik legnagyobb hegedűse, a magyar Szigeti József. A csodagyermek első próbálkozásaitól egészen az elmélyült és világszerte tekintélyként elismert érett művész pályájának tetőpontjáig haladva megismerteti az olvasót a különféle országok zenei szokásaival, nagy alkotóival, légkörével. Szigeti könyve azonban ennél is több: olyan éles szemű megfigyelő írása, aki mindenütt megragadja és megérti azt, ami jellegzetes és fontos. Ezért különösen értékesek a művészi előadására, a stílusokra, az egyes műfajokra és a helyes művészi magatartásra vonatkozó tanulságos megállapításai. Ezek okulásul szolgálhatnak nemcsak azoknak, akiknek a kenyere a muzsika, hanem azoknak is, akik csupán barátai a hangok művészetének. szigeti József vonzóan érdekes könyvét - amely előzőleg angol és német nyelven már nagy sikert aratott - a szerző ellenőrzésével Stella Adorján ültette át magyar nyelvre. A kötetet hanglemezjegyzék, név- és tárgymutató, valamint 16 kép egészíti ki."

leírás:

Szigeti József dedikációjával.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!