ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Egy kereskedő naplója 1934-1941

: Egy kereskedő naplója 1934-1941

Kiadás:

Budapest, 1942

Kiadó:

A szerző

Kategóriák:

Dedikált könyv Gazdaságtörténet Magyar történelem Életrajz Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

236 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Hétszáz év telt el mostanáig a tatárjárás óta. Ennek épp egy századrészére terjed az az idő, amit néhány korrajzzal próbálok itt ebben a könyvben illusztrálni.
Hét esztendőre vonatkoznak az itt következő képek, embereknek, eseményeknek, törekvéseknek odavetett rajzai 1934-től 1941-ig.
Ez a hét esztendő sehogy sem vonható párhuzamba a bibliának akár a hét bő, akár a hét szúk esztendejével. Különös hét év volt ez, amiről szól ez az írás. Elejére ma már úgy tekintünk, vissza, mint régmúlt idők távol ködében úszó fellegekre.
Ennek a hét esztendőnek nem adom a históriáját. Szinte találomra kiválasztott jelentékeny és apró személyek, akiket láttam, akikkel beszéltem, gazdasági események, önként adódó jellegzetes momentumok szerepelnek a frissében papírra vetett napló lapjain. Talán így együtt egymás mellé illesztve, elárulnak valamit e korszak boltosának lelkéből, akinek bújával-bajával foglalkoztam hétről-hétre."

leírás:

A szerző dedikációjával.

 

Gerince ragasztott papírszalaggal javítva.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!