ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Lecke fiúknak

: Lecke fiúknak

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Dedikált könyv Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

181 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631500691

tartalom:

A kamaszkor mindenképp nehéz. A gyors testi-lelki átalakulás megpróbálja a regény hősét, Ferit is. De körülötte a világ is megbillen. Idő: az ötvenes évek első fele. Apját hamis vád alapján letartóztatják, ő maga vidékről Pestre kerül, s maga is kiszolgáltatottja lesz egy büntető eljárásnak: javítóintézetbe kerül. A vad és szerencsétlen kamaszok között megrendítő tapasztalatokat szerez. Szabadulását futballtudása hozza meg, és néhány jóravaló felnőtt, akik bíznak benne és segítenek neki. Az író maga így fogalmazza meg szándékát: "Korosztályom jelenéről akartam írni. Úgy éreztem azonban, ténfergéseink vagy beilleszkedésünk kisebb-nagyobb csetepatéinknak felidézése a jelenséget mutatja csak, s nem annak okát, magyarázatát. Mai válaszaink, gesztusaink régebben fogalmazódtak meg - vissza kellett hát lépnem az időben."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!