ORVOSI / Egészségügy kategória termékei
Egészségben megöregedni. Ajánlás fiataloknak és időseknek

: Egészségben megöregedni. Ajánlás fiataloknak és időseknek

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

147 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632425774

tartalom:

"Az egészséges öregedéshez nem elegendő csak a betegségek elkerülése. Szükséges a fizikai erőnlét és szellemi képesség megőrzése, az elfoglaltság, a produktív aktivitás és az interperszonális kapcsolat - ilyenkor beszélhetünk sikeres öregedésről. Az életmódnak jelentős hatása van az öregedésre, és az öregkorban gyakori megbetegedések előfordulására. Éppen ezért - a genetikai tényezőktől függetlenül - nekünk magunknak is fontos szerepünk van abban, hogy öregkorunkat kiegyensúlyozottan, egészségesen éljük meg. Az egészséges, sikeres öregedés eléréséhez ugyanaz az út vezet fiatal- és időskorban egyaránt. A tudományos eredmények optimizmusra adnak okot. Az egészséges életmód kedvezően befolyásolja a szervek működését és a produktív, egészséges évek számát, csökkenti a betegségek rizikóját. Aktív szellemi tevékenység nem csak időskorban szükséges, hanem fiatalkorban is. A fiataloknak is gondolkodásra késztető feladatokat kell adni, mert az elősegíti a szellemi képesség fejlődését és fenntartását. Ez a későbbi szellemi képességre is hat. Az egészséges öregedés rajtunk múlik! "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!