TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
A Biblia titkai

: A Biblia titkai

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

Allprint Kiadó

Kategóriák:

Egyetemes történelem Vallás vegyes Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

238 p.

Kötésmód:

halina

ISBN:

9639575224

tartalom:

A Biblia titkai?! Igen, mindenki tudja, hogy a világon a legnagyobb példányszámban kiadott könyv számtalan titkot, rejtélyt tartogat mindannyiunk számára. Zavaczki János könyve azonban nem vallástörténeti értekezés, nem a Biblia üzenetét kívánja megfejteni. De hát akkor miről szól??? Nos, mint látni fogjuk, igencsak döbbenetes dolgokról! A kötet ugyanis izgalmas, szenzációs nyomozás eredményeit tárja fel. A lebilincselő detektívregények egész sora elbújhat mellette. A szerző éles szemmel olvas a Biblia sorai között. Keresi - és talán meg is találja - a csodák magyarázatát, de mindez nem gátolja abban, hogy közben komoly igénnyel vizsgálja a kultúránk alapjait jelentő írásokat, közöttük kitüntetetten a Bibliát, valamint Jézus történetét és szerepét. Szempontjai igen figyelemreméltóak, megállapításai merészek, de legfőbb érdeme, hogy gondolkodóba ejt, új megvilágításba helyezi a Bibliáról alkotott képünket.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!