TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
A vég

, : A vég

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Szféra

Kategóriák:

Egyetemes történelem Románia története

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

158 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Részlet a bevezetőből: "Oltványi Ottó, a MTI bukaresti tudosítója, aki a hetvenes évek végén már éveket tölt Ceausescu birodalmában, s ki 1987 óta megtanulja, hogy milyen a Securitate állandó zaklatásai mellett dolgozni ... Ő a bukaresti forradalom egyetlen olyan magyar újságíró szemlélője, aki az első pillanattól kezdve a helyszínen tartózkodik, beszámolója tehát hiteles. A könyv megírására még a forradalmi események sodrában csatlakozik hozzá Bukarestben fia, Oltványi Tamás, a Magyarország hetilap külpolitikai rovatvezetője. [...] A könyv - a temesvári kezdet leírásától eltekintve - kizárólag Bukarestre koncentrál, a forradalom központjára. A szerzők nem vállalkozhattak elmélyült politikai elemzésre - személyes élményekkel átszőtt politikai krimi ez a riportkönyv."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!