TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
Ne féljünk Hitlertől!

: Ne féljünk Hitlertől!

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Egyetemes történelem Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

322 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635484755

tartalom:

˝Németország a szerencse forgandósága és a történelem kegyelme folytán újra egységes és szabad. De vajon megszabadult Hitlertől is? Nem, soha nem szabadulunk meg tőle. Hitler nyomasztó árnyéka itt van fölöttünk. Ő, az osztrák a legismertebb német a világon - világszerte többen ismerik a nevét, mint Beckenbauerét, Helmuth Kohlét és Boris Beckerét együttvéve.˝ Ez a könyv nem újabb életrajz. Hitler és a hitlerizmus öt ismérvét mutatja be, a legneuralgikusabbakat, amelyek Hitlerré tették ezt a figurát, akinek a magánélete sivár volt és dőre: minden hiányzott belőle, ami az ember életét nemesebbé teszi: műveltség, barátság, szerelem, család... Ilyen őszinte könyvet Hitlerről csak német írhatott: Guido Knopp, történész, újságíró, tévés személyiség. Nekikeseredett kutatója a huszadik századi német történelemnek. ˝A ˝hitleritisz˝ elleni legjobb fertőtlenítőszer a Hitlerről szerzett ismeret. A legjobb terápia Hitler maga.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!