"E könyv célja a az élelmiszeriparban felmerülő energiagazdálkodási kérdések rendszeres tárgyalása. Fel akarja hívni a figyelmet az energiagazdálkodás elhanyagolt területeire és feleletet akar adni az üzemben dolgozó gyakorlati mérnöknek energetikai problémáira. Meg akarja mutatni, hogy az üzemi számítások milyen egyszerűen elvégezhetőek és hogy azokkal az üzemi folyamatok milyen jól követhetőek.
A könyv alapjában kézikönyv, de ettől szorosan véve annyiban tér el, hogy magyarázataiban részletesebb és a táblázatok, képletek, nomogrammok használatát számpéldákon szemlélteti."
MEZŐGAZDASÁG / Élelmiszeripar kategória termékei
Oplatka György: Energiagazdálkodás az élelmiszeriparban
Kiadás:
Budapest, 1954
Kiadó:
Élelmiszeripari és Begyűjtési Könyv- és Lapkiadó Vállalat
Kategóriák:
Terjedelem:
687 p., tbl.
Kötésmód:
félvászon
tartalom:
leírás:
Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.