Dr. Fajcsák Zsuzsanna több éves amerikai GI-s és emésztési rendellenességekkel kapcsolatos kutatásai után kifejlesztette a GI étrend hatékonyságát tovább növelő, az emésztési rendellenességekre is megoldást nyújtó GI alapú, Glücky étrendet. A lisztérzékenységen alapuló, az egész lakosságot döntően érintő emésztési rendellenességek orvoslására a GI-étrendet glüténmentesítette, innen ered az étrend "Glücky" elnevezése, amely a glikémiás indexű és a glüténmentes ételek kombinációjára utal. A GI-sen kiegyenlített, lassan felszívódó, és a bélrendszerünket feleslegesen nem irritáló, glüténtől mentes tápanyagok hatására energiával telítődik a szervezetünk, nem jelentkezik az ebéd utáni gyors fáradtság- és álmosságérzet, gyors éhségérzet, ingerlékenység és egyéb kellemetlen tünetek, amelyek nagyon is megkeserítik életünket.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Fajcsák Zsuzsanna: A fogyás hét lakat alatt őrzött titkai
Kiadás:
Budapest, 2005
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
175 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9638583371