SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Egyszerűen zen

: Egyszerűen zen

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Életmód Természetgyógyászat Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

159 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635490356

tartalom:

˝David Scott gyönyörűen illusztrált könyve bemutatja, miként ültethetjük át a mindennapi életünkbe a zen buddhizmus alapelveit: az egyszerűséget, az egyensúlyt és a természettel való egység érzését. Az Egyszerűen ZEN hatékony módszereivel a zen tanításokat az életünk számos területén alkalmazhatjuk. Meditációval és légzés technikákkal ellazíthatjuk szellemünket és testünket; megtanulhatjuk, hogyan bánjunk az olyan érzelmekkel, mint a félelem és a harag; felfedezhetjük, miként teremthetünk magunk körül nyugodt otthont, ízletes ételeket és csodálatos kertet - mindezt a zen segítségével. A könyv a zen alapvető fogalmait is ismerteti, valamint rávilágít arra, hogy ezek segítségével miként mélyíthetjük el magunkban a tudatosságot, és táplálhatjuk a békességet és a harmóniát.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!